Chocolate cake recipe from my French granny

Chokoladekageopskrift fra min bedstemor

Min bedstemor skabte den bedste chokoladekage i menneskehedens historie. Jeg prøver ikke at prale, det er faktum. Jeg besluttede at dele opskriften her, så jeg har et sted at gå hen, når jeg leder efter den i en 50 kilos skuffe, hvor jeg lægger mine papirer til senere sortering. Dette er en hyldest til god smag, du er velkommen.
Ingredienser:
- 90 gram mel + en halv pose gær
- 150 gram sukker + en knivspids salt
- 90 gram halvsaltet smør (vi bruger ikke blødt smør, vi er ikke smagløse barbarer)
- 120 gram mørk chokolade
- 3 æg
- En pose Bitecones til dekoration

Trin 1 - Pisk sukker og æggeblommer sammen
Trin 2 - Tilsæt smeltet smør
Trin 3 - Tilsæt mel og smeltet chokolade
Trin 4 - Pisk æggehviderne stive med en knivspids salt og tilsæt dem til blandingen.

Bagning: 30 minutter ved 150°C til 180°C afhængigt af din ovn.
Tilbage til blog